Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
[the-subtitle]
Zuid-IJsland

Icelandic Lava Show

Wil je echt lava van heel dichtbij bekijken? Dat kan in IJsland! De Icelandic Lava Show in Vik is de enige plek ter wereld waar je veilig gloeiend hete gesmolten lava van dichtbij kunt ervaren. Voel de hitte van lava en leer alles over uitbarstingen van vulkanen. De unieke interactieve show van de Icelandic Lava Show duurt ongeveer 50 minuten en laat je oog in oog staan met echt lava. Combineer een leerzame ervaring met plezier terwijl je alles over vulkanen leert door een vulkaan uitbarsting na te bootsen.

Een bezoek aan de Icelandic Lava Show in Vik in het zuiden van IJsland is ideale excursie voor als je met kinderen in IJsland op vakantie bent. Zie gesmolten lava die een temperatuur van 1100°C bereikt, giet het in het zand en gooi het over het ijskoude ijs. Dit is een unieke kans om dicht bij roodgloeiende lava te komen, het te zien stromen, het te horen sissen en de intense hitte te voelen die ervan uitstraalt zonder dat je je zorgen moet maken over de gevaren die lava normaal gesproken met zich meebrengen.

Vulkaanuitbarsting van de Fagradalsfjall vulkaan in IJsland

Ticketprijzen Icelandic Lava Show

De ticketsprijzen voor de Icelandic Lava Show bedragen 42 euro voor personen van 13 jaar en ouder. De toegang voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar is 25 euro per persoon. De prijs is inclusief het gebruik van veiligheidsbrillen en toegang tot de 50 minuten lava show. Je tickets voor de Icelandic Lava Show kun je direct online reserveren via de website van GetYourGuide.

Klik hier om tickets voor de Icelandic Lava show te reserveren

Hoe kom ik bij de Icelandic Lava Show?

De Icelandic Lava Show ligt in het dorp Vik, op ongeveer 2 uur en 30 minuten rijden van Reykjavik. Bij het gebouw zijn voldoende parkeerplaatsen waar je gratis kunt parkeren. Er worden dagelijks shows georganiseerd om 13:30 en 17:00 uur, behalve op 25 en 26 december en 1 januari, dan is de Icelandic Lava Show gesloten in verband met de feestdagen.

Tags

Maak een rondreis door IJsland

Zie de ruige natuur, uitgestrekte landschappen en de unieke natuurverschijnselen tijdens een rondreis door IJsland. Wil jij alle hoogtepunten van IJsland gaan ontdekken tijdens een rondreis over het eiland? Hieronder hebben wij de beste aanbieders voor een IJsland rondreis voor je op een rijtje gezet.

Boek je IJsland excursies en tickets online