Contact

Allesoverlonden.nl biedt een uitgebreid aanbod van informatie en tips voor een citytrip naar Londen. Op onze website vind je onder andere uitgebreide informatie over de vele bezienswaardigheden in de stad, het openbaar vervoer van Londen, hotels en restaurants, de winkelstraten en de vele musea in Londen.

Allesoverlonden.nl is onderdeel van Muzo Travel.Heb je tips of mis je informatie op onze website? Laat het ons dan weten via het onderstaande contactformulier en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met je op.

Ook kun je het onderstaande formulier invullen indien je een link vermelding wilt krijgen op onze links pagina of indien je meer informatie wilt ontvangen over de advertentie mogelijkheden op allesoverlonden.nl.

Vragen?
Hou er bij je vragen svp rekening mee dat wij geen reisbureau zijn, niet in Londen of Engeland gevestigd zijn en geen connectie hebben met het officiële toerismebureau van Londen en je hierdoor niet alle gevraagde informatie kunnen verlenen of antwoord kunnen geven op je vragen.

Vragen over reistijden en afstanden?
Voor afstanden en de reistijd tussen de diverse bezienswaardigheden in Londen verwijzen wij je graag door naar Google Maps.

Vragen over de reistijden van het openbaar vervoer?
Op de routeplanner van Transport For Londen kun je eenvoudig en snel je route in Londen plannen.

Vragen over de Oyster Card?
Voor vragen over de Oyster Card verwijzen wij je graag door naar de website van de Oyster Card, hier kun je alle informatie over de kaart vinden.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]