Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Contact

Vragen en opmerkingen

Allesoverijsland.nl biedt een uitgebreid aanbod van informatie en tips voor een vakantie naar IJsland. Op onze website vind je onder andere uitgebreide informatie over de vele bezienswaardigheden in het land, het openbaar vervoer van Reykjavik, hotels en restaurants en de excursies en activiteiten in IJsland.

Vragen?
Hou er bij je vragen s.v.p. rekening mee dat wij geen reisbureau zijn, niet in IJsland gevestigd zijn en geen connectie hebben met het officiële toerismebureau van IJsland en je hierdoor niet alle gevraagde informatie kunnen verlenen of antwoord kunnen geven op al je vragen.

Tips voor onze website?
Heb je tips of mis je informatie op onze website? Laat het ons dan weten via het contactformulier en wij nemen indien nodig binnen enkele werkdagen contact met je op. Ook kun je ons contactformulier invullen indien je een link vermelding wilt krijgen op onze links pagina. 

Samenwerken of adverteren?
Wil je samenwerken met Alles over IJsland of wil je meer informatie ontvangen over de advertentie mogelijkheden op Alles over IJsland? Lees hier meer over de mogelijkheden of neem dan contact met ons op. 

Contactformulier

    Deze website is beveiligd door reCAPTCHA van Google. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    Het is niet mogelijk om de tekst op deze pagina te kopiëren