Contact

Allesoverijsland.nl biedt een uitgebreid aanbod van informatie en tips voor een vakantie naar IJsland. Op onze website vind je onder andere uitgebreide informatie over de vele bezienswaardigheden in het land, het openbaar vervoer van Reykjavik, hotels en restaurants en de excursies en activiteiten in IJsland.

Allesoverijsland.nl is onderdeel van Muzo Travel.Heb je tips of mis je informatie op onze website? Laat het ons dan weten via het onderstaande contactformulier en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met je op.

Ook kun je het onderstaande formulier invullen indien je een link vermelding wilt krijgen op onze links pagina of indien je meer informatie wilt ontvangen over de advertentie mogelijkheden op Alles over IJsland.

Vragen?
Hou er bij je vragen svp rekening mee dat wij geen reisbureau zijn, niet in IJsland gevestigd zijn en geen connectie hebben met het officiële toerismebureau van IJsland en je hierdoor niet alle gevraagde informatie kunnen verlenen of antwoord kunnen geven op je vragen.

    Naam *

    E-mailadres *

    Onderwerp

    Je bericht