Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
[the-subtitle]
Reykjavik

FlyOver Iceland experience

Beleef de ultieme vliegervaring en ontdek de schoonheid van IJsland vanuit vogelperspectief tijdens de FlyOver Iceland ervaring. In deze bijzondere attractie in hartje Reykjavik hang je met je voeten bengelend voor een 20 meter groot, rond scherm terwijl een film om je heen je meeneemt op een spannende reis over de vele hoogtepunten van IJsland. Tijdens de adembenemende vlucht vlieg je over land, zee en ijs. Beweeg mee met de arctische wind over het bijzondere landschap van IJsland, vlieg over de actieve vulkanen en nog veel meer.

De attractie maakt gebruik van de modernste technologie om je het gevoel te geven dat je vliegt. Speciale effecten, inclusief van wind, nevel en geuren, worden gecombineerd met de beweging van de rit om een onvergetelijke ervaring te creëren. Voordat de vlucht begint, neemt trol en verhalenverteller Sú Vitra je mee op twee unieke avonturen die je verbeelding zullen aanspreken met verhalen over IJsland, de bevolking en de natuurlijke krachten die er werkzaam zijn. Daarna is het tijd om de lucht in te gaan voor een vlucht over het land van vuur en ijs.

FlyOver Iceland
Copyright image: FlyOver Iceland by Pursuit

Tickets FlyOver Iceland

De tickets voor de FlyOver Iceland experience kosten 35,70 euro voor personen van 13 jaar en ouder. Tickets voor kinderen onder de 12 jaar kosten 17,85 euro.

De tickets kun je eenvoudig vooraf via internet reserveren via de website van GetYourGuide of via de website van Tiqets. Dat is wel zo handig, dan hoef je niet in de rij te gaan staan heb je geen last van de wisselkoers van de euro ten opzichte van de IJslandse kroon en eventuele bijkomende kosten van je bank in verband met een betaling in vreemde valuta.

Let op, de attractie is niet geschikt voor personen onder de 102 cm en voor zwangere vrouwen. Tijdens deze ervaring sta je ongeveer 30 minuten, inclusief het op- en aflopen van de trappen. Rolstoelgebruikers die niet zelfstandig, of met behulp van een begeleider, kunnen plaatsnemen in de attractie, kunnen de voorstelling, onder begeleiding van een van de medewerkers, op een aangewezen plek op het platform bekijken.

Klik hier om je FlyOver Iceland tickets te reserveren

Locatie en openingstijden

Flyover Iceland ligt vlakbij het centrum, in het industriegebied achter de haven van Reykjavik. De attractie ligt vlakbij het Whales of Iceland museum. Hierdoor kun je eenvoudig vanuit het centrum te voet naar de attractie lopen.

Als je te voet naar Flyover Iceland wilt lopen moet je naar de Old Harbour lopen die achter het Harpa muziekgebouw ligt. Als je voorbij de haven bent kom je langs het Saga museum en daarna op de Grandagarður straat achter het Maritime Museum. Vanaf hier is het nog slechts enkele minuten lopen naar Flyover Iceland. Het gebouw is dankzij de verlichte gekleurde ronde ingang eenvoudig te herkennen.

Als je met het openbaar vervoer naar Flyover Iceland wilt reizen kun je busnummer 14 Gradi pakken vanaf het busstation Hlemmur (Laugarvegur main street). Kijk voor je exacte route op www.straeto.is. De hop on bus van Reykjavik stopt tegenover de attractie bij het Whales of iceland museum. Vanaf hier is het nog slechts twee minuten lopen naar de ingang van de attractie.

De Flyover Iceland attractie is dagelijks geopend van 11:00 tot 19:00 uur. De vlucht start gemiddeld iedere 15 tot 20 minuten. De rit in de attractie zelf duurt ongeveer 35 minuten waarvan 8,5 minuten op de “Ultimate Flying Ride”.


Copyright header image: FlyOver Iceland by Pursuit

Maak een rondreis door IJsland

Zie de ruige natuur, uitgestrekte landschappen en de unieke natuurverschijnselen tijdens een rondreis door IJsland. Wil jij alle hoogtepunten van IJsland gaan ontdekken tijdens een rondreis over het eiland? Hieronder hebben wij de beste aanbieders voor een IJsland rondreis voor je op een rijtje gezet.

Boek je IJsland excursies en tickets online

Hotel in IJsland boeken?

 
Powered bij Booking.com

Het is niet mogelijk om de tekst op deze pagina te kopiëren